Plastsistem - Prezentarea Companiei
Plastsistem - Prezentarea Companiei

Prezentarea companiei

TeraSteel face parte din grupul Teraplast, unul dintre principalii furnizori de sisteme si solutii complete in domeniul instalatiilor si constructiilor din Romania. Grupul s-a aflat constant in slujba clientilor si a partenerilor sai, dedicandu-se dezvoltarii permanente a activitatii.

Compania TeraSteel a investit constant in dezvoltarea tehnologica, iar in acest moment are capacitatea de a produce profile zincate si panouri termoizolante cu spuma poliuretanica PUR si spuma poliuretanica ignifugata PIR, precum si accesorii metalice. In plus, prin apartenenta la Grupul Teraplast, compania TeraSteel si-a completat sistemul cu produse realizate de compania-mama, astfel ca in prezent poate sa ofere clientilor solutii complete – hale la cheie.

Fabrica TeraSteel este situata in Parcul Industrial Teraplast de la Saratel (Jud. Bistrita-Nasaud) si dispune de linii tehnologice de ultima generatie ce permit obtinerea unor sisteme calitative, atat din punct de vedere al performantelor tehnice, cat si din punct de vedere estetic.

Mai mult decat atat, avand structuri logistice si informatice moderne, care permit prelucrarea si onorarea rapida a comenzilor, am reusit sa ne dezvoltam din punct de vedere comercial atat la nivel national, cat si pe piete precum Ungaria, Cehia, Slovacia Ucraina, Moldova, Austria, Germania, Olanda, Slovenia, Croatia, Elvetia.

Compania TeraSteel a implementat si certificat Sistemul Integrat de Management al Calitatii Mediului si al Sanatatii si Securitatii Ocupationale, in conformitate cu standardele adecvate SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005, SR OHSAS 18001:2008