Paleta de culori pentru suprafetele metalice

Paleta Standard

ATENTIE! In cazul unor livrari suplimentare se poate intampla sa sa apara diferente de culoare din cauza folosirii unor role diferite diferite de tabla. Diferentele nu reprezinta motiv pentru reclamatii. Paletarul RAL nu indica nici un fel de tolerante. Pentru a evita aceste situatii, este de preferat a se comanda unul sau mai multe panouri de rezerva.

Finisaje speciale

Isosano este un panou termoizolant de perete cu utilizare în industria alimentară şi aplicaţii cu igienă strictă (laboratoare, industria farmaceutică etc.).
Suprafeţele metalice ale acestui panou pot fi acoperite cu: film protecţie din PVC, plastisol, vopsea foodsafe sau poliester.

Acoperire cu:

  •  film protecţie PVC:
- “Sanisteel” - cu proprietăţi antibacteriene: se acordă certificat food safe permanent. Este un sistem de protecţie nou cu
rezistenţă mare la coroziune şi zgârieturi. Pelicula de PVC de culoare albă poate avea o grosimie de 110÷150 microni.
- “A1SMA”: se acordă certificat food safe permanent. Pelicula de PVC de culoare albă are o grosime de 110 microni.
  •  plastistol: se acordă certificat pentru contactul temporar cu alimentele. Grosimea stratului de protecţie din plastisol este de 100 microni.
  • vopsea foodsafe: se acordă certificat pentru contactul temporar cu alimentele. Stratul de protecţie are o grosime de 25microni.
  • poliester: se poate folosi în industria alimentară însă doar în cazul în care nu se solicită în mod special certificat food safe, se solicită doar o culoare RAL 9010. Stratul de protecţie din poliester are o grosime de 25microni.
    Tipul de acoperire se va alege în funcţie de natura mediului interior şi de cerinţele specifice.