Panou termoizolant de acoperis

Panou termoizolant de acoperis cu 3 nervuri
Panoul IsoAc 3 - este  un panou de acoperis cu trei nervuri de rigidizare, care se poate folosi pentru toate aplicatiile din constructii unde panta acoperisului este mai mare de 7%. Acest panou are 3 nervuri de rigidizare pe latime de 1 m satisfacand exigentele normale de rezistenta, izolare termica si estetica. Reprezinta o solutie practica si economica.  
 
 

         

Panou termoizolant pentru acoperis cu 3 nervuri, miez din spuma poliuretanica PUR.   Panou termoizolant pentru acoperis cu trei nervuri, miez din spuma poliuretanica ignifugata PIR (+RF)
Mai multe detalii
Panou termoizolant de acoperis cu 5 nervuri
Panoul IsoAc 5 este un panou de acoperis cu 5 nervuri de rigidizare, destinat constructiilor cu cerinte mari in ceea ce priveste rezistenta, unde panta acoperisului este mai mare de 7%. Acest panou are 5 nervuri dispuse pe o latime de 1 m satisfacand cerintele de rezistenta si izolare termica mai mari.
  
 

 

         

Panou termoizolant pentru acoperis cu 5 nervuri, miez din spuma poliuretanica PUR.   Panou termoizolant pentru acoperis cu 5 nervuri miez din spuma poliureanica ignifugata PIR (+RF).
Mai multe detalii
Panou termoizolant de acoperis cu o fata din carton bituminat
 Panoul IsoBit 5 este un panou destinat acoperisurilor care urmeaza a fi izolate ulterior cu memebrane bituminoase sau de alta natura  (exemplu: membrane PVC ). Acest tip de panou se fixeaza direct cu partea metalica pe structura.
 

 

         

 

Panou termoizolant pentru acoperis cu 5 nervuri cu o fata din carton bituminat si o fata din otel prevopsita, miez din spuma poliuretanica PUR.    
Mai multe detalii