Panouri termoizolante

Panou termoizolant de perete cu imbinare vizibila
Panoul de perete IsoPer N reprezinta o solutie practica si economica, cu imbinare vizibila destinata unei game diversificate de folosire: cladiri industriale si comerciale, depozite, compartimentari interioare etc. Acest tip de panou poate fi montat atat orizontal cat si vertical.  

         
Panou termoizolant pentru perete cu imbinare vizibila, miez din spuma poliuretanica PUR.   Panou termoizolant pentru perete cu imbinare vizibila miez din spuma poliuretanica PIR (+RF)
Mai multe detalii
Panou termoizolant de perete cu imbinare ascunsa
Panoul de perete IsoPer A reprezinta o solutie constructiva cu imbinare ascunsa, pentru a satisface cele mai exigente cerinte estetice. Acest tip de panou poate fi montat atat orizontal cat si vertical.

         

 

Panou termoizolant pentru perete cu imbinare ascunsa, miez din spuma poliuretanica PUR   Panou termoizolant pentru perete cu imbinare ascunsa miez din spuma poliuretanica ignifugata PIR (+RF )
Mai multe detalii
Panou termoizolant de perete pentru incinte frigorifice
  Sistemul IsoFrig reprezinta o solutie destinata constructiilor camerelor/depozitelor frigorifice si spatiilor de procesare. Imbinarea de tip "frigo" confera un plus de izolare termica. 
 

         

Panou termoizolant pentru perete destinat incintelor frigorifice, miez din spuma poliuretanica PUR.   Panou termoizolant pentru perete destinat incintelor frigorifice, miez din spuma poliuretanica ignifugata PIR (+RF)
Mai multe detalii
Panou termoizolant de acoperis cu 3 nervuri
Panoul IsoAc 3 - este  un panou de acoperis cu trei nervuri de rigidizare, care se poate folosi pentru toate aplicatiile din constructii unde panta acoperisului este mai mare de 7%. Acest panou are 3 nervuri de rigidizare pe latime de 1 m satisfacand exigentele normale de rezistenta, izolare termica si estetica. Reprezinta o solutie practica si economica.  
 
 

         

Panou termoizolant pentru acoperis cu 3 nervuri, miez din spuma poliuretanica PUR.   Panou termoizolant pentru acoperis cu trei nervuri, miez din spuma poliuretanica ignifugata PIR (+RF)
Mai multe detalii
Panou termoizolant de acoperis cu 5 nervuri
Panoul IsoAc 5 este un panou de acoperis cu 5 nervuri de rigidizare, destinat constructiilor cu cerinte mari in ceea ce priveste rezistenta, unde panta acoperisului este mai mare de 7%. Acest panou are 5 nervuri dispuse pe o latime de 1 m satisfacand cerintele de rezistenta si izolare termica mai mari.
  
 

 

         

Panou termoizolant pentru acoperis cu 5 nervuri, miez din spuma poliuretanica PUR.   Panou termoizolant pentru acoperis cu 5 nervuri miez din spuma poliureanica ignifugata PIR (+RF).
Mai multe detalii
Panou termoizolant de acoperis cu o fata din carton bituminat
 Panoul IsoBit 5 este un panou destinat acoperisurilor care urmeaza a fi izolate ulterior cu memebrane bituminoase sau de alta natura  (exemplu: membrane PVC ). Acest tip de panou se fixeaza direct cu partea metalica pe structura.
 

 

         

 

Panou termoizolant pentru acoperis cu 5 nervuri cu o fata din carton bituminat si o fata din otel prevopsita, miez din spuma poliuretanica PUR.    
Mai multe detalii