Prezentarea companiei

TeraSteel face parte din grupul TeraPlast, unul dintre principalii furnizori de sisteme și soluții complete în domeniul instalațiilor și construcțiilor din România.

Compania TeraSteel a investit constant în dezvoltarea tehnologică, iar în acest moment are capacitatea de a produce profile zincate și panouri termoizolante cu spumă poliuretanică PUR și spumă poliuretanică ignifugata PIR, precum și accesorii metalice. În plus, prin apartenența la Grupul Teraplast, compania TeraSteel și-a completat sistemul cu produse realizate de compania-mamă, astfel că în prezent poate să ofere clienților soluții complete – hale la cheie.

Fabricile de producție TeraSteel sunt situate în Parcul Industrial TeraPlast de la Sărățel, Jud. Bistrița-Năsăud (fabrică producție panouri termoizolante) și în localitatea Bistrița (fabrică de producție profile zincate).
Fabricile sunt dotate cu linii tehnologice de ultima generație ce permit obținerea unor produse calitative, atât din punct de vedere al performanțelor tehnice, cât și din punct de vedere estetic.

Mai mult decât atât, având structuri logistice și informatice moderne care permit prelucrarea și onorarea rapidă a comenzilor, am reușit să ne dezvoltăm din punct de vedere comercial atât la nivel național, cât și pe piețe precum Ungaria, Cehia, Slovacia, Ucraina, Moldova, Austria, Germania, Olanda, Slovenia, Croația, Elveția.

În prezent compania TeraSteel exportă produsele în peste 20 de țări.

Distribuție externă

Facilități de producție

Produse

TeraSteel vă pune la dispoziție toate produsele necesare pentru realizarea de construcții industriale sau comerciale.

Hale la cheie

Halele TeraSteel sunt un produs modular, durabil, ușor de asamblat, ușor de relocat, adaptabil la o gamă largă de nevoi și cerințe.

Despre Cookies

Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe TeraSteel.ro.