Grupul TeraPlast este cel mai mare producător de materiale de construcții, cu capital românesc. Misiunea sa, de a oferi soluții eficiente pentru oameni și mediu, prin produse și servicii de înaltă calitate, a făcut ca grupul să se afle mereu în slujba clienților și a partenerilor săi, dedicându-se în același timp dezvoltării permanente.

Din Grup fac parte: TeraPlast, TeraPlast Ungaria, TeraSteel, TeraSteel Serbia, TeraGlass și Wetterbest.

Cu o tradiție de peste 120 de ani, Grupul TeraPlast a fost mereu orientat spre dezvoltare, inovație și sustenabilitate. Astfel, în prezent grupul oferă soluții complete în domeniul construcțiilor, prin cele șase linii de business: instalații și amenajări, profile de tâmplarie, granule PVC, panouri termoizolante, ferestre & uși și țiglă metalică. TeraSteel Serbia, inaugurată în 2017, este prima unitate de producție deschisă în străinătate, după 1990, cu capital integral privat românesc. Începând cu iulie 2008, TeraPlast SA este listată la Bursa de Valori București, sub simbolul TRP.

În ultimii 10 ani, Grupul TeraPlast a realizat investiții de peste 100 de milioane de euro și, în urma dezvoltării activității de export, produsele sale sunt prezente în peste 20 de țări europene.