Ce este Lead by TeraSteel?

O soluție inovatoare pentru clădirile metalice, care atinge un nou nivel de performanță din punct de vedere al durabilității, al izolării termice și al rezistenței la foc. Lead by TeraSteel contribuie la reducerea amprentei de CO2, oferind arhitecților o libertate mai mare de proiectare, dar și costuri optimizate pentru beneficiari.

Lead by TeraSteel  CO2

Reducerea
amprentei de CO2

Eficiență Energetică Superioară

Rezistență la factori externi

Optimizarea Costurilor

Reutilizarea materialelor

Rezistența la foc

Eficiență energetică superioară

Noua tehnologie de izolare V PLUS PERFORM™ este o soluție de poliuretan care permite fabricarea panourilor termoizolante de nouă generație. În consecință, coeficientul de transfer termic este cu 20% mai bun.

Eficiența energetică e îmbunătățită și mai mult, prin dezvoltarea unui sistem de placă de beton care  împiedică pierderea de căldura prin înlocuirea stratului de pietriș pentru ruperea capilarității și polistiren expandat cu spumă de sticlă expandată (Geocelll) obținut din sticla reciclată.

Rezistența sporită la factori externi

Profilele utilizate pentru halele metalice Lead benefiziacă de protecție pe bază magneziu-aluminiu-zinc, care oferă o rezistență anticorozivă fără precedent, chiar și în cele mai ostile medii. Panourile termoizolante Lead sunt realizate cu foi din oțel cu protecție GreenCoat (SSAB) - foarte rezistente la coroziune, radiații UV, precum și la zgârieturi.

Optimizarea costurilor

Performanța energetică superioară a materialelor și a detaliilor inovative folosite permit o etanșeitate superioară și o economie de până la 20% a consumului de energie, în comparație cu media pieței.

De asemenea, relocarea ușoară a halei și posibilitatea de reutilizare a elementelor constructive la relocare ajută la optimizarea costurilor.

Ce oferă Lead by TeraSteel?

Soluția noastră se bazează pe eficiența remarcabilă a transferului termic, pe reducerea costurilor de mentenanță, siguranța sporită la foc, rezistența și fiabilitatea halelor metalice la cheie. Proiectat, produs și asamblat de TeraSteel, hala Lead este o soluție unică pentru piața de construcții din România, reușind să aducă beneficii reale arhitecților, beneficiarilor și mediului înconjurător.

Reacție superioară la foc

Tehnologia V Plus Perform cu ciclopentan oferă rezistență și reacție superioară la foc:

  • Reacție superioară la foc;
  • Euroclass B-s1, d0;
  • Rezistență la foc: 30 min.

Relocare și reutilizare

Noua tehnologie Lead by TeraSteel oferă posibilitatea îmbunătățirii procesului de proiectare structurală și a reutilizării elementelor constructive la relocare.

Reducerea amprentei de carbon

Prin aplicarea protecției din aliaj magneziu-aluminiu-zinc se asigură reducerea scurgerii de zinc în soluri. De asemenea, elementele constructive pot fi reutilizate în cazul unei relocări. Mai mult, halele Lead utilizează fundații prefabricate, cu costuri reduse și refolosibile, iar protecția GreenCoat® prezintă o acoperire tehnologică bazată pe subtanțe bio (BT - bio-technology).

Tehnologia de izolare a panoului V PLUS PERFORM de la Dow ajută la crearea clădirilor pregătite pentru viitor, plasând durabilitatea, eficiența energetică și oamenii în centrul proiectării.

TeraSteel face parte din Grupul TeraPlast, cel mai mare producător de materiale de construcții

Proiectele TeraSteel: Hale la Cheie pentru Aplicații Industriale

Proiectele TeraSteel: Hale la Cheie pentru Aplicații Comerciale

Configurează prețul pentru hala ta

De ce TeraSteel?

Oferim mai mult decât plus valoare. Oferim documentație de proiectare, producție și componente ale structurilor din oțel și montaj din domeniul halelor industriale, comerciale, agricole sau zootehnice precum și pentru o gamă largă de clădiri din oțel.